Красимир Велчев: Ако има партия, която е направила промени, това е ГЕРБ

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Забравиха ние какво заварихме след Тройната коалиция, и ако има партия, която е направила промени, това е ГЕРБ. Това каза Красимир Велчев по повод новото управление на България.

"Да не забравяме колко много неща се промениха главно в инфраструктурата, каква беше България преди 2009 г., и София колко се промени. Искам да благодаря на Г-жа Фандъкова, за мен тя е една желязна дама. София беше тъмен град, сега започваме от метрото, детски градини, училища се направиха", каза още Красимир Велчев.

Той коментира и ареста на Бойко Борисов. “Никой не може да обясни. Самият арест нямаше никаква неотложност в мотивите. Това ли е демокрацията - да арестуваш хора. Ако нямаш доказателства, как наказваш? Това не е начин на промяна",  коментира Красимир Велчев.

Велчев коментира и отношенията в енергиен план между България и Русия. "Нашите политици трябва много внимателно да правят изказвания. Българинът е казал, че там където двата ата се ритат, ти не се набутвай. Винаги идва моментът, когато големите се разбират и малките го отнасят. Не казвам, че трябва да покрепяме войната, не. Трябва да бъдем по-умерени и по-мъдри в изказванията си. Трябва да водим политика, която да не навреди на страната ни", заяви Велчев.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад